Speciella gåvor till speciella kunder

För att visa extra uppskattning och tacksamhet över samarbetet med dina bästa kunder, finns det en rad exklusiva och riktigt fina företagsgåvor att välja mellan.

Till hemmet

En vacker pläd i ekologiskt naturmaterial är en mycket uppskattad och fin julgåva. När vintermörkret är som djupast och tv-soffan välbesökt, är en skön och värmande pläd den perfekta julklappen.

Till vinter, mörker och jul hör levande ljus, så varför inte ge bort ett vackert doftljus i en fin glasburk? Lägg till en ljussläckare och en brandvarnare så har du verkligen förenat nytta med nöje. Omtänksamt, praktiskt och väldoftande.

Delikatesser, gåvokort och choklad

Vad sägs om delikatesskorgar, vinlådor, champagneglas eller Gåvokort fyllda med högkvalitativa och stilrent designade produkter!

Välj mellan allt från ekologiska och närproducerade viltprodukter, ostar och kallskuret till lokalbryggt julöl, hemmagjord marsipan, chokladtryffel och fikonmarmelad och en rad andra delikatesser.

Gravering och personlig hälsning

Önskar du en personlig touch på gåvorna väljer du med fördel ut ett par fina vinlådor med särskilt utformade juletiketter, på vilka du kan skriva en personlig hälsning och önskning om en god jul och ett fortsatt lukrativt och givande samarbete.

Även riktigt fina, exklusiva designglas är en mycket uppskattad present. Gravera in företagslogotypen eller ett passande budskap på förpackningen eller glasfoten.

Det finns även leverantörer som värmepräglar in logotypen och texten i presentförpackningen, vilket är en fin och effektfull detalj som vittnar om omtanke och uppskattning.

Att ge bort en stilren kulspetspenna med mottagarens namn ingraverat i guldfinish mot en svartlackerad yta är uppskattat. Vem behöver inte en penna? Kom ihåg att lägga lite tanke bakom presentasken också för att göra gåvan extra fin och personlig.

Vill man addera det där lilla extra är det en god idé att satsa på ett present-kit som innehåller både en fin penna, exempelvis en Paragon-penna, samt en matchande nyckelring med inbyggd ficklampa. Ett sådant present-kit kommer oftast snyggt och prydligt förpackat för att ge den där extra känslan av lyx.