Julgåvor till anställda

Det är viktigt att de profilprodukter som delas ut som julgåvor och give-aways är representativa för företaget. Var noga med att följa företagets grafiska profil för hög igenkänning.

Svenskarna är ett av världens mest kaffedrickande folk, så varför inte satsa på termosar och termosmuggar som julgåva. Med logotypen väl synlig får du extra god utdelning. Kompromissa aldrig gällande kvalitet, men försök kombinera den med stilren design och väl utvalda färger. Ditt varumärke kommer att synas.

Att välja termos

Är du en av dem som köpt ett antal termosar som alltför snabbt läckt värme och vätska, eller har spruckit alltför lätt när den åkt i golvet? Det blir dyrt i längden, så fundera noga innan du köper dina produkter, som gärna får ha snygga färger och former men som bör vara av hög kvalitet.

Välj en termos som är anpassad för både varm och kall dryck som julgåva och give-away. Det går bra att trycka en företagslogo eller text på båda varianterna. Ett tips är att välja termosar i neutrala färger, i synnerhet när det gäller give-away-produkter. Rostfritt, svart och vitt är färger nästan alla gillar, dessutom syns trycket bättre mot en neutral botten.

För mer personliga gåvor kan du välja en modell som finns i många olika färger. Fundera över färgvalet när du graverar in mottagarens namn – det blir en gåva som garanterat blir väl mottagen.

Olika varianter

Fundera över användningsområdet, välj sedan mellan mattermosar med inbyggd sked, termosar med extra kyleffekt, termosar för mugghållare, XL-kannor, termosar med greppvänligt handtag m.fl.

Att välja termosmugg

Här gäller samma riktlinjer som för termosar, med den skillnaden att du gärna kan våga mer när det gäller färg och form. En mugg är mindre och anses vara en cool accessoar.

Olika varianter

Välj mellan muggar med olika tryck, presentkit med termos plus matchande muggar, muggar med extra kyleffekt, muggar med greppvänligt handtag, XL-muggar, muggar för enhandsgrepp m.fl.