Gåvokort

Snart står vi på tröskeln till jul, eller åtminstone den tid då det är dags att köpa julklappar till personal, leverantörer och andra medarbetare, som tack för det gångna året och med förhoppningar om ett nytt, ännu bättre år.

Finns det någon som inte uppskattar att få lite uppmuntran för väl utfört arbete? Vi tror inte det, och det bästa är att det finns så mycket att välja på att det garanterat finns någonting för alla. En ide är: köp julklappar hos tsreklam, te.x. gåvokort är något som blivit uppskattat på senare år.

Mannerström, Kirchsteiger och Morberg

Tre herrar som står för kvalitet, trygghet och kunnande. De har alla tagit fram olika gåvokort som innehåller högkvalitativa köksredskap, inspirerande kokböcker, snygga bestick, vassa kockknivar och mycket mer som har med matlagning att göra.

Pris och innehåll varierar och beror på antalet kort man beställer, samt hur mycket man är villig att spendera. Det går att hitta gåvokort för omkring 249 – 349 kronor och de flesta går att beställa i ett antal om 10, 25, 50 eller 100.

Mannerström

I Mannerströms gåvokort ingår bl.a. egendesignade köksredskap och verktyg, men även ett par av de fantastiska kokböcker han har skrivit under årens lopp. Leif står för kvalité, klassisk design och snygga materialval.

ERNST

I Ernsts gåvokort ingår bl.a. egendesignade ljuslyktor, muggar och glöggset. Hans design kännetecknas av robust och enkel design med god funktion.

Morberg

I Morbergs gåvokort ingår bl.a. egendesignade champagne-, vin- och ölglas. Morberg själv förknippas med naturen, kryddat med en nypa stjärnglans och lite dramatik.