Branschanpassade julklappar

Vad menas med en branschanpassad julklapp?

Jo, att de julklappar du planerar att ge bort är anpassade till den verksamhet som mottagaren arbetar inom. Till exempel kaffemuggar med anpassat tryck till personalen på ett café, termosar med lämplig text eller tryck till anställda i vildmarks- och sportaffärer och liknande.

Vill man göra det lite mer personligt behöver ju inte alla få likadana julklappar. Vet du till exempel att det finns ett fotbollslag på företaget kan du anpassa deltagarnas klappar så att det passar med temat fotboll. Kanske har de en alldeles egen sångkör? Ja, men då kan du ge bort en härlig sjal eller halsduk som håller halsen varm.

Visa uppskattning

Att ge bort en företagsgåva är en enkel och uppskattad gest. Det är ett sätt för dig att tacka dina anställda, leverantörer och kunder för ett väl utfört arbete. Det behöver inte heller vara något märkvärdigt, eller något som är krångligt att genomföra. Det mesta finns på nätet, vilket spar dig mycket värdefull tid och kraft.

Det behöver inte heller vara svårt att välja. En företagspresent behöver inte vara på ett särskilt sätt, eller hålla sig inom några exakta ramar. Du känner dina anställda bäst och vet förmodligen redan vad de kommer att uppskatta.

Exempel på klappar

  • Välgörande värmekudde

Att ge bort en värmande vetekudde är inte bara hälsofrämjande, utan det är också en omtänksam gest.

  • Tidningsprenumeration/paket

Köp en 6-månaders prenumeration på väl utvald tidning. Det finns även hela tidningspaket som innehåller upp till 10-15 olika tidningar, magasin, korsord mm.

  • Grillredskap

Kanske bättre som sommarpresent än en julklapp, men förmodligen uppskattad året om. Många lådor är tillverkade av trä, vilket gör att det går att gravera in lämplig text.

  • Adventskalender med te/kaffe

De flesta dricker kaffe och te, eller i alla fall något av det. Med en adventskalender som innehåller båda delar garderar du dig. Det finns även kalendrar med antingen te eller kaffe. Även med choklad, för den delen!